• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
MediaPro Pictures organizeaza casting pentru o noua productie

MediaPro Pictures organizeaza casting pentru o noua productie

MediaPro Pictures organizeaza, in perioada 31 martie - 15 aprilie, casting pentru o noua productie, potrivit unui comunicat al companiei.

Dupa succesul "Pariu cu viata", MediaPro Pictures organizeaza casting pentru o noua productie. La casting sunt asteptati tineri cu varsta cuprinsa intre 18 si 25 ani, cu aptitudini actoricesti si muzicale.
 
Tot ce trebuie sa faca doritorii este sa trimita prin e-mail la adresa [email protected], intre31 martie - 15 aprilie, un CV (care sa contina obligatoriu: numele, prenumele, data si anul nasterii, inaltimea, greutatea si numarul de telefon), fotografii si, optional, un material video prin care sa isi demonstreze aptitudinile muzicale. Dimensiunea e-mailului trimis nu trebuie sa depaseasca 10 Mgb.
 
Membrii trupei LaLa Band au crezut in sansa lor, au participat la castingul organizat de MediaPro Pictures, iar visul lor a devenit realitate. Din 30.000 de concurenti, tinerii din LaLa Band au reusit sa impresioneze si sa convinga juriul format din producatori, regizori si compozitori cu talentul si aptitudinele lor artistice la castingul care a avut loc in lunile noiembrie si decembrie 2010 si februarie 2011. In prezent, ei fac parte din serialul fenomen "Pariu cu viata", au instaurat LaLa Nation si sunt idolii unei generatii.

31 martie 2013 12:24
Modifică setările cookies