• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Mediafax.ro lanseaza Mediafax Zoom, o sectiune dedicata iubitorilor de fotografie

Mediafax.ro lanseaza Mediafax Zoom, o sectiune dedicata iubitorilor de fotografie

Site-ul www.mediafax.ro a lansat, vineri, Mediafax Zoom - o sectiune dedicata iubitorilor artei fotografice si publicului, care contine galerii de imagini interesante, spectaculoase, de o calitate deosebita.

Saptamanal vor fi incarcate pe pagina zoom.mediafax.ro reportaje foto continand cel putin 10 imagini de dimensiuni mari care redau cu o acuratete deosebita povesti de actualitate, interne si internationale. Colectiile cuprind teme variate, de la nivel national, dar abordand si subiecte internationale, precum sarbatori, sporturi, evenimente diverse, fenomene ale naturii, animale, destinatii turistice speciale sau persoane publice.
 
Aceasta sectiune, care pune accent pe partea vizuala, vine in completarea continutului vast de informatie oferit de www.mediafax.ro, fiind un produs destinat iubitorilor de fotografie si nu numai, care aduce in prim plan imagini remarcabile.
 
Una dintre facilitatile de interes pentru public oferite de Mediafax Zoom este aceea ca ofera posibilitatea vizitatorilor sai sa impartaseasca prietenilor galeriile sau fotografiile favorite in majoritatea retelelor sociale disponibile online. De asemenea, noua sectiune dispune de pagini individuale de Facebook, Twitter, Pinterest, Google+ si Share This.
 
www.mediafax.ro face parte din Mediafax Group si este unul din principalele site-uri de stiri din Romania. Lansat in 2007, ca primul site al unei agentii de presa romanesti care se adresa in mod direct consumatorilor finali, www.mediafax.ro isi tine vizitatorii conectati la actualitatea din Romania prin peste 100 de stiri de la locul evenimentelor, transmise in timp real si prezentate echidistant. Cu un continut multimedia tot mai bogat, o acoperire completa a stirilor de impact si o buna selectie a celor mai importante informatii ale zilei, site-ul si-a crescut constant traficul si numarul de vizitatori loiali.
 
Mediafax Group este o companie construita in jurul continutului si reuneste cele mai multe branduri-lideri de piata din presa romaneasca. Brandurile Mediafax Group sunt: BUSINESS - Ziarul Financiar, www.zf.ro, www.zfcorporate.ro, Business Magazin, www.businessmagazin.ro; SPORT&SPECIAL INTEREST - ProSport, www.prosport.ro, promotor, www.promotor.ro, www.go4it.ro, www.descopera.ro, GQ, Playboy; GENERAL - Mediafax Mass-Media news, www.mediafax.ro, www.gandul.info; Mediafax Foto, Mediafax Monitorizare, Mediafax Mobile; WOMEN&ENTERTAINMENT – PRO TV Magazin, www.protvmagazin.ro, Ce se intampla, doctore?, www.csid.ro, The One, www.one.ro, www.apropo.ro, www.showbiz.ro, Glamour, InStyle, www.tare.ro.

22 februarie 2013 13:11
Modifică setările cookies