• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Meciul de box dintre Mayweather si Pacquiao a generat venituri totale de peste 500 mil. dolari

Meciul de box dintre Mayweather si Pacquiao a generat venituri totale de peste 500 mil. dolari

Meciul de box dintre Floyd Mayweather si Manny Pacquiao a generat venituri totale in valoare de peste 500 milioane dolari, au anuntat posturile de televiziune Showtime si HBO.

Suma de 400 milioane dolari a provenit de la iubitorii boxului care au dorit sa urmareasca "meciul secolului" in sistemul pay-per-view, aproximativ 4,4 milioane de clienti acceptand sa plateasca 99 de dolari pentru a urmari in direct, din fata televizorului, "meciul secolului", incheiat cu victoria la puncte a lui Mayweather. 

Acesta este un nou record in lumea boxului profesionist, numarul telespectatorilor fiind aproape dublu fata de cel inregistrat la lupta dintre Mayweather si Oscar de la Hoya, urmarita de 2,48 milioane de persoane, in 2007.

Suma rezultata din difuzarea meciului in sistemul pay-per-view este de aproximativ trei ori mai mare decat precedentul record stabilit in SUA, in 2013, tot la un meci al lui Mayweather. 

La cele 400 milioane de dolari se adauga veniturile provenind din comercializarea biletelor de intrare, parteneriatele cu sponsorii, vanzarea produselor derivate si a drepturilor de difuzare la nivel international, au precizat organizatorii. 


13 mai 2015 09:33
Modifică setările cookies