• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Mario, fiul lui Adrian Mutu si al Alexandrei Dinu, operat pe cord deschis

Mario, fiul lui Adrian Mutu si al Alexandrei Dinu, operat pe cord deschis

Mario Mutu, fiul fotbalistului Adrian Mutu din casatoria cu Alexandra Dinu, a suferit o interventie chirurgicala pe cord deschis, dupa ce i s-a descoperit o problema la inima, a declarat mama baietelului de 11 ani pentru publicatia Gente, anunta presa italiana.

''Acum ca totul a trecut, vreau sa vorbesc despre asta. Pentru a lansa un apel parintilor care nu cunosc ce probleme au la inima si care, in tacere, afecteaza sanatatea copiilor nostri. Si pentru a lansa o campanie de prevenire. Eu nu mi-am dat seama de nimic. Pediatrul lui, la o vizita de rutina, a simtit un murmur la inima...M-a sfatuit sa-i fac o electrocardiograma, unicul test care permite descoperirea acestei probleme. Si cred, si voi lupta pentru asta, ca acest test este obligatoriu pentru toti copiii'', a declarat Alexandra Dinu pentru Gente. 

Conform Alexandrei Dinu, Mario avea un defect septal, o problema des intalnita la copii, fiind rezolvata de obicei prin microchirurgie, insa, pentru ca nu a fost posibil in acest caz, fiul fotbalistului roman a fost supus unei operatii pe cord deschis. 

Presa italiana scrie ca alaturi de Alexandra in timpul interventiei lui Mario au fost Adrian Mutu, dar si Luca Bastianello, noul partener de viata al actritei, de care baietelul este foarte atasat. 


24 iunie 2013 08:59
Modifică setările cookies