• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Mai multi raniti in Bucuresti, in urma furtunii. Zeci de copaci cazuti, corturi de expozitie si panouri publicitare la pamant

Mai multi raniti in Bucuresti, in urma furtunii. Zeci de copaci cazuti, corturi de expozitie si panouri publicitare la pamant

Doua persoane au fost ranite dupa prabusirea unui cort smuls de furtuna in zona Baba Novac din sectorul 3 al Capitalei, au declarat oficiali din Politie.

Potrivit informatiilor de la fata locului, in cortul smuls de furtuna era organizat un targ de haine. 

De asemenea, trei persoane au fost ranite in zona Ziduri-Mosi, Colentina. Este vorba despre o batrana lovita de un panou publicitar si de doi barbati, unul dintre acestia fiind taiat de geamul unui fast-food, potrivit reprezentantilor Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov. 

Tot din cauza furtunii, o parte a gradenelor din Piata Constitutiei au fost smulse, la SMURD fiind primita o solicitare pentru un alt ranit, ca urmare a acestui eveniment. 

Tramvaiele linilor 23 si 27 circula deviat in zona intersectiei Sos. Mihai Bravu - Calea Dudesti, ca urmare a prabusirii unui copac, au precizat, pentru Mediafax, reprezentantii Regiei Autonome de Transport Bucuresti.

Un alt copac s-a prabusit pe strada Aniversarii din sectorul 3. 

Doi copaci au cazut peste o casa din sectorul 5 si au avariat, de asemenea, tevi de gaze de la intersectia Petre Ispirescu-Margeanului.

Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov a fost solicitat sa intervina, tot ca urmare a furtunii, pentru o tanara ranita de un geam spart in zona Iancului.

Dispeceratul 112 este suprasolicitat la ora transmiterii acestei stiri, inregistrandu-se numeroase apeluri lasate in asteptare.

Potrivit oficialilor Apa Nova, pana la ora 16.15, nu au fost inregistrate sesizari privind zone inundate in Capitala. Compania are insa pregatite 14 echipe gata sa intervina in caz de urgenta.

Meteorologii au emis joi o avertizare nowcasting cod portocaliu de vijelie in Capitala, valabila de la ora 15.45 pana la ora 16.20.


23 mai 2013 16:46
Modifică setările cookies