• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Mai multe initiative de strangere de semnaturi pentru gratierea fostului fotbalist Gica Popescu

Mai multe initiative de strangere de semnaturi pentru gratierea fostului fotbalist Gica Popescu

Un senator UNPR buzoian a initiat o petitie on-line pentru gratierea fostului fotbalist Gheorghe Popescu, actiuni similare, de strangere de semnaturi, fiind initiate si de un consilier local brasovean, dar si de presedintele de la Dunarea Calafat, primul club la care a jucat Popescu.

Senatorul buzoian Constantin Popa sustine, joi, intr-un comunicat de presa, ca in Romania s-a ajuns "sa se terfeleasca simbolurile nationale", iar justitia "sa ignore marea infractionalitate".
 
Popa a adaugat ca romanii "ii sunt datori" lui Gica Popescu pentru toate realizarile sale sportive, motiv pentru care a initiat o petitie on-line pentru gratierea fostului fotbalist.
 
Popa a mai spus ca este nedrept ca un fost fotbalist ca Popescu sa fie condamnat "in rand cu criminalii si cu violatorii, mai ales ca prejudiciul a fost recuperat".
 
Pe de alta parte, Gicu Balaci, presedintele Clubului de Fotbal Dunarea Calafat, prima echipa unde a jucat Gica Popescu, vrea sa stranga semnaturi pentru gratierea lui Gica Popescu.
 
Si un consilier local din municipiul Brasov si presedinte al sectiei de handbal a clubului Corona Brasov, Vasile Kraila, a declarat, joi, ca va incepe o actiune de strangere de semnaturi pentru gratierea lui Gica Popescu, pe care le va trimite presedintelui Traian Basescu, impreuna cu o cerere de eliberare.
 
Curtea de Apel Bucuresti i-a condamnat definitiv, marti, la inchisoare cu executare pe toti cei opt oameni de fotbal judecati in dosarul transferurilor.

6 martie 2014 17:13
Modifică setările cookies