• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Magazinul Ikea a retras de la vanzare o cana. Cei care au cumparat-o cu defect primesc banii inapoi

Magazinul Ikea a retras de la vanzare o cana. Cei care au cumparat-o cu defect primesc banii inapoi

Magazinul Ikea din Baneasa a retras de la vanzare cana Lyda si recomanda clientilor care au cumparat produsul sa-l returneze pentru a primi inapoi suma platita pentru acesta.

"Compania Ikea a primit 20 sesizari cu privire la faptul ca fundul canii Lyda s-a desprins in timpul folosirii la temperaturi ridicate. Pentru a evita posibilitatea ca utilizatorul sa se friga, produsul a fost imediat retras de la vanzare din toate magazinele Ikea din lume si au inceput investigatiile", se arata intr-un comunicat al companiei. 

Potrivit sursei citate, testele realizate pana in acest moment au reflectat un defect la un numar restrans de produse, care determina o sensibilitate la diferentele de temperatura.  Intre timp, compania Ikea a sistat vanzarea produsului si invita toti consumatorii sa il returneze, pentru a primi in schimb contravaloarea acestuia. Niciun alt tip de cani comercializate in magazinele Ikea din lume nu este afectat de aceasta actiune de retragere de pe piata, precizeaza Ikea. 

Cana Lyda a intrat in gama de produse de pe rafturile magazinelor Ikea din toata lumea in august 2012 si a fost retrasa de la vanzare in aprilie 2013, dupa prima sesizare.  Magazinul Ikea din Bucuresti a comercializat pana la data retragerii 1.105 cani Lyda si nu a primit nicio sesizare.


5 iunie 2013 12:53
Modifică setările cookies