• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
MAE recomanda romanilor care calatoresc in Norvegia prudenta si vigilenta

MAE recomanda romanilor care calatoresc in Norvegia prudenta si vigilenta

MAE a transmis o atentionare de calatorie in urma anuntului autoritatilor norvegiene ca au primit "informatii credibile dar nespecifice despre amenintarea cu un posibil atac terorist", ministerul recomandand celor ce calatoresc in Norvegia sa manifeste prudenta si vigilenta pana la ridicarea alertei.

"Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla sau care calatoresc in Norvegia asupra faptului ca la data de 24 iulie 2014 autoritatile norvegiene au anuntat ca au primit informatii credibile dar nespecifice despre amenintarea cu un posibil atac terorist in Norvegia. Ministerul Afacerilor Externe recomanda cetatenilor romani care calatoresc in aceasta tara sa manifeste prudenta si vigilenta pana la ridicarea alertei", se arata in comunicatul MAE. 

Norvegia a anuntat joi ca a luat masuri de securitate exceptionale dupa ce a primit informatii in legatura cu un posibil "atac terorist" iminent pe teritoriul sau, planuit de militanti care au luptat in Siria, relateaza AFP.


26 iulie 2014 10:35
Modifică setările cookies