• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Lumea artistica americana, in stare de soc. Iubita lui Mick Jagger, gasita moarta in apartamentul din NY

Lumea artistica americana, in stare de soc. Iubita lui Mick Jagger, gasita moarta in apartamentul din NY

Lumea artistica americana e in stare de soc, dupa ce iubita lui Mick Jagger, creatoarea de moda L'Wren Scott, a fost gasita fara suflare in apartamentul ei din New York. Cantaretul, care se afla in Australia, s-a declarat devastat de moartea ei, mai ales ca femeia si-a luat singura viata. Motivele acestui gest sunt un mister, deoarece in apartament nu s-a gasit niciun bilet de adio.
 

L'Wren Scott si-a sunat de dimineata asistenta si i-a cerut sa vina la apartamentul ei din Manhattan. Doua ore mai tarziu, aceasta a gasit-o inconstienta si a chemat imediat ambulanta si politia, dar era prea tarziu.

Politistii cred ca a fost vorba de o sinucidere, iar motivele par sa fie financiare. Scott n-a acceptat niciodata ajutorul lui Jagger, desi erau impreuna de 13 ani. Firma ei avea datorii de aproape 8 milioane de dolari, hainele create de ea disparusera din magazine, iar colectia pe care urma sa o prezinte la Londra n-a fost gata la timp. Prietenii spun ca, de aproximativ o saptamana, nu mai raspundea la telefon si se purta ciudat, insa nimeni nu si-a imaginat ca era atat de deprimata.

Pe numele ei adevarat Luann Bambrough, Scott a fost adoptata de mica de o familie mormona din Utah. La 17 ani, a fost descoperita de un fotograf si s-a mutat la Paris ca sa fie model. La 1,93 inaltime, era preferata designerilor, dar a renuntat cand si-a dat seama ca ii place mai mult sa creeze haine. In ultimii 8 ani, tinutele semnate de ea au fost purtate de nume mari de la Hollywood si chiar de Michelle Obama.


18 martie 2014 10:13
Modifică setările cookies