• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Linie speciala de autobuze RATB pentru festivalul B estfest

Linie speciala de autobuze RATB pentru festivalul B'estfest

Publicul B'estfest Summer Camp care va alege sa merga la festival cu mijloacele de transport in comun va avea la dispozitie o linie speciala care va functiona inclusiv pe timp de noapte, pusa la dispozitie cu sprijinul RATB, potrivit unui comunicat Emagic remis Mediafax.

B'estfest Summer Camp se va desfasura in perioada 5 - 7 iulie, la iarba verde, pe islazul comunei Tunari.
 
Cu sprijinul Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB), spectatorii B'estfest Summer Camp vor avea la dispozitie si anul acesta o linie speciala de transport pana la intrarea in zona de festival, care va functiona tur si retur, de la Piata Charles de Gaulle - chiar de pe breteaua din fata Parcului Herastrau (statia de metrou Aviatorilor), cu oprire si in Piata Presei Libere, pana la intrarea in B’estfest Park.
 
Autobuzele vor avea inscriptionate textul "Linie speciala B'estfest" si vor circula cu o frecventa de 15 minute, incepand cu ora 16.30 in data de 5 iulie (vineri, prima zi de festival), respectiv ora 16.00 in zilele de 6 si 7 iulie, pana la ora 22.00.
 
Se va circula in directia B'estfest Park inclusiv dupa ora 22.00, insa la interval de 60 de minute, pana la ora 5 dimineata. La intoarcere, autobuzele vor pleca de la B'estfest Park spre Bucuresti, in functie de fluxul de spectatori, la interval de 15 sau 30 de minute, pana la ora 6.00 dimineata. Pretul unei calatorii este echivalentul unui bilet pentru liniile speciale, respectiv 3,5 lei, plata fiind posibila fie prin validarea portofelului electronic preincarcat, fie prin achizitionarea titlului de calatorie, chiar la urcarea in autobuz.
 
Publicul va avea la dispozitie si linia de maxi-taxi 445, cu statie la refugiul de tramvai al liniilor 16 si 36 (din statia de metrou Pipera) sau de la statia Baneasa S.A. Acesta va circula la interval de 15 - 20 de minute, iar capatul de linie se va afla in imediata apropiere festivalului.
 
Cei care vor veni cu masina personala vor avea la dispozitie si doua parcari in cadrul B'estfest Park, una cu plata situata langa intrarea in festival, celalalta gratuita, aflata la o distanta mai mare. In cadrul B'estfest Park vor exista si suporturi speciale pentru biciclete disponibile pentru fanii stilului "pe doua roti".
 
Editia din acest an de B'estfest Summer Camp va avea loc in weekendul 5-7 iulie si include pe afis nume precum Texas, Nas, Chase & Status Live, Biohazard, Nneka, The Heavy, Noisia, Friction, Joker alaturi de multi altii.
 
Abonamentele valabile pe intreaga durata a celor trei zile de festival (199 de lei), biletele pentru o singura zi (99 de lei) si voucherele de camping (40 de lei) sunt disponibile online pe www.MyTicket.ro, cat si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului si libraria Mihai Eminescu. In zilele de festival, biletele vor fi disponibile si la casele special amenajate la intrarea in B’estfest Park. Copiii cu varsta sub 14 ani, vor avea acces gratuit.

3 iulie 2013 18:18
Modifică setările cookies