• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Larry King va lucra pentru un post de televiziune pro-Kremlin

Larry King va lucra pentru un post de televiziune pro-Kremlin

Larry King (79 ani), fostul prezentator-vedeta al unei emisiuni difuzate de CNN, a anuntat miercuri ca emisiunea sa - "Larry King Now" - va fi difuzata de acum inainte de un post TV rusesc pro-Kremlin, care va prezenta punctul de vedere al Moscovei asupra a ceea ce se petrece in lume.

Margarita Simonian, redactorul-sef al postului public de televiziune Russia Today (RT), a postat un link pe contul ei de Twitter care trimite utilizatorul la inregistrarea video in care Larry King si-a anuntat noul proiect, informeaza AFP. 

"Mi-ar placea mai degraba sa pun intrebari acelor oameni care detin puterea decat sa vorbesc in locul lor", a declarat Larry King in acel anunt. 

"De aceea veti putea sa vedeti emisiunea mea, «Larry King Now», aici, pe RT", a precizat jurnalistul american. 

Larry King ar putea sa intervieveze politicieni rusi, potrivit RT, un post public specializat in difuzarea de informatii, care transmite in limbile engleza, araba si spaniola. 

"Suntem incantati sa colaboram cu Larry King, care este o adevarata legenda a televiziunii. El pune intotdeauna intrebari directe si fara compromisuri interlocutorilor sai (...), iar acest lucru se inscrie perfect in conceptul postului nostru", a declarat Margarita Simonian.

Postul RT, infiintat in 2005 cu numele Russia Today, este finantat de statul rus. In 2012, RT a facut senzatie anuntand o colaborare cu fondatorul site-ului Wikileaks, Julian Assange, care l-a intervievat pentru talk-show-ul lui difuzat pe acest post in aprilie 2012 pe seful gruparii Hezbollah, Hassan Nasrallah, un inamic declarat al Israelului si al Washingtonului.


30 mai 2013 11:05
Modifică setările cookies