• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Keira Knightley si James Righton s-au casatorit in Franta. La nunta au participat 50 de persoane

Keira Knightley si James Righton s-au casatorit in Franta. La nunta au participat 50 de persoane

Actrita Keira Knightley si logodnicul acesteia, James Righton, s-au casatorit, sambata seara, la proprietatea de cinci milioane de dolari a familiei acesteia, in Mazan, o localitate de langa Mont Ventoux (Provence), in compania unui numar restrans de invitati.

Cuplul, care s-a logodit in mai 2012, dupa ce s-au cunoscut la un eveniment organizat de Alexa Chung - s-a casatorit civil sambata dupa-amiaza, la primaria din Mazan, la 67 kilometri de Marsilia, dupa care, la bordul unei masini argintii Renault Clio, s-a intors la resedinta de lux a actritei pentru a porni petrecerea de nunta, scrie contactmusic.com.
 
Keira Knightley, in varsta de 28 de ani, celebra, printre altele, pentru rolul din "Anna Karenina", a purtat o rochie special creata pentru ea de designerul Karl Lagerfeld, a incaltat o pereche de balerini roz, iar vestimentatia a completat-o cu o jacheta Chanel si o ghirlanda fina, pe care a purtat-o pe cap.
 
Printre cei putini invitati prezenti la ceremonie s-au aflat mama actritei, Sharman MacDonald, tatal acesteiea, Will Knightley, si fratele ei, Caleb, precum si tatal lui James, Nicholas, si fratele acestuia, Bill. La petrecere au luat parte aproximativ 50 de persoane, toti prieteni apropiati ai familiilor celor doi miri.
 
James Righton, solistul trupei rock The Klaxons, a cerut-o in casatorie pe actrita britanica Keira Knightley in mai 2012, dupa o relatie de 15 luni.
 
Keira Knightley este una dintre cele mai cunoscute tinere actrite britanice. Primul rol notabil i-a fost oferit de regizorul George Lucas, care a distribuit-o in "Star Wars Episodul I - Amenintarea fantomei ", unde "a impartit" partitura senatorului Amidala cu Natalie Portman. in toamna lui 2002, actrita a obtinut un rol in "Piratii din Caraibe: Blestemul Perlei Negre", continuat cu alte trei filme, cu un mare succes de casa. in 2006, Keira a primit o nominalizare la Oscar pentru rolul din "Mandrie si prejudecata".
 
In 2007, Knightley a jucat impreuna cu James McAvoy in filmul "Remuscare", pelicula primind sase nominalizari la premiile Oscar. Printre filmele ei mai recente se numara "Sa nu ma parasesti/ Never Let Me Go" (2010), "The Beautiful and the Damned" (2011) si "Metoda periculoasa/ A Dangerous Method" (2011).

6 mai 2013 09:36
Modifică setările cookies