• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Johnny Depp spune ca este aproape orb

Johnny Depp spune ca este aproape orb

Actorul american Johnny Depp a dezvaluit intr-un interviu recent faptul ca este aproape orb, intrucat nu vede aproape deloc cu un ochi, iar celalalt este afectat de miopie, artistul fiind astfel nevoit sa poarte tot timpul ochelari cu lentile speciale, informeaza contactmusic.com, preluat de Mediafax.

Starul american, care apare rareori in public fara ochelari cu lentile inchise, spune ca este "practic la fel de orb ca un liliac" si nu vede aproape nimic cu ochiul stang, iar aceasta problema, pe care o are inca de la nastere, este imposibil de corectat pe cale chirurgicala.
 
Actorul in varsta de 50 de ani, care sufera de miopie la ochiul drept, a dezvaluit intr-un interviu acordat in numarul din luna iulie al revistei Rolling Stone ca toti ochelarii pe care ii poarta sunt fabricati pe baza unei retete medicale. Starul a mai spus ca depinde foarte mult de acei ochelari.
 
Starul, care are doi copii - Lily Rose, in varsta de 14 ani, si Jack, in varsta de 11 ani, cu fosta lui partenera de viata Vanessa Paradis -, spune ca poate sa vada doar la cativa centimetri in fata sa atunci cand trebuie sa joace intr-o scena de film fara sa poarte ochelari.
 
Johnny Depp este considerat unul dintre cele mai mari staruri de cinema din generatia sa, alaturi de George Clooney si Brad Pitt. Actor versatil si extrem de expresiv, Johnny Depp s-a simtit in largul lui atat in productiile hollywoodiene - mai ales in franciza "Piratii din Caraibe", "Chocolat", "Donnie Brasco" -, dar si in productii independente, precum recentul "Jurnalul unui iubitor de rom" si, mai ales, in colaborarile sale cinematografice cu regizorul Tim Burton - "Edward Maini-de-foarfece", "Legenda calaretului fara cap/ Sleepy Hollow", "Corpse Bride/ Mireasa moarta", "Alice in Tara Minunilor" si "Umbre intunecate/ Dark Shadows".

19 iunie 2013 14:32
Modifică setările cookies