• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Jennifer Lawrence, desemnata cea mai sexy femeie din lume

Jennifer Lawrence, desemnata cea mai sexy femeie din lume

Actrita americana Jennifer Lawrence a fost desemnata cea mai sexy femeie din lume intr-un top anual alcatuit de revista FHM, informeaza Femalefirst.co.uk.

Jennifer Lawrence, in varsta de 23 de ani, a surclasat-o astfel pe actrita americana de origine ucraineana Mila Kunis, castigatoarea acestui titlu in 2013 si care acum se situeaza pe locul al saselea in topul 100 al celor mai sexy femei din lume.
 
Pe locul al doilea in acest clasament, care a fost alcatuit in urma voturilor exprimate de cititorii revistei FHM, se afla actrita Michelle Keegan, din serialul "Coronation Street", fiind urmata de cantareata Rihanna (pe locul al treilea), de top-modelul Emily Ratajkowski, cunoscuta pentru aparitia nud in videoclipul melodiei "Blurred Lines", interpretata de Robin Thicke (pe locul al patrulea), si de Kaley Cuoco, actrita din serialul "Teoria Big Bang" (pe locul al cincilea).
 
Dupa Mila Kunis, care se situeaza pe locul al saselea, primele zece pozitii in clasament sunt completate de Beyoncé (locul al saptelea), Lucy Mecklenburgh (locul al optulea), Nicole Scherzinger (locul al noualea) si Scarlett Johansson (locul al zecelea).
 
Jennifer Lawrence Shrader, nascuta pe 15 august 1990, in Louisville, Kentucky, este una dintre actritele americane tinere in plina ascensiune. La varsta de 14 ani, Jennifer Lawrence a decis sa urmeze o cariera in actorie si si-a convins parintii sa o duca in New York pentru a gasi un agent de talente si a absolvit liceul doi ani mai devreme pentru a incepe o cariera in domeniu. A avut roluri principale in "The Bill Engvall Show" si in filme precum "Departe de campia in flacari/ The Burning Plain" si "Mainile tatalui meu/ Winter's Bone", pentru care a primit o nominalizare la Oscar pentru cea mai buna actrita.
 
Jennifer Lawrence, care s-a remarcat si in seria "Jocurile foamei/ The Hunger Games", a primit, in 2013, premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in rol principal, pentru prestatia din filmul "Scenariu pentru happy-end/ Silver Linings Playbook".

1 mai 2014 18:30
Modifică setările cookies