• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Janet Jackson, noua imagine a UNICEF in incercarea de a combate foametea din Africa

Janet Jackson, noua imagine a UNICEF in incercarea de a combate foametea din Africa

Cantareata americana Janet Jackson a devenit noua imagine a UNICEF si va promova o campanie initiata de aceasta organizatie pentru a combate foametea din Africa, informeaza contactmusic.com. 

Artista americana a inregistrat deja un material video pentru UNICEF, in care isi indeamna fanii sa faca donatii pentru a combate malnutritia copiilor din Sahel, o regiune din vestul si centrul Africii. 

Janet Jackson afirma ca aceasta campanie impotriva foametei este foarte importanta pentru ea, intrucat artista americana a dus de-a lungul anilor o veritabila lupta cu problemele cauzate de fluctuatiile greutatii sale corporale. 

"Cred intr-o lume in care niciun copil nu va mai muri de malnutritie si din alte cauze care pot fi prevenite. Din acest motiv militez si sprijin acele solutii salvatoare de vieti care sunt disponibile si promit tuturor copiilor ca ma voi asigura ca oamenii din lumea intreaga ii asculta si vor participa la aceasta schimbare care trebuie sa se produca. UNICEF este cel mai bun partener posibil pentru aceasta schimbare", a declarat Janet Jackson. 

"Stiu ce inseamna sa te infometezi intentionat. Inteleg ce inseamna sa mananci obsesiv. Lupta mea cu problemele cauzate de fluctuatia greutatii corporale si degradarea respectului de sine sunt chestiuni atat de personale si, cu toate acestea, presa le-a facut sa devina cat se poate de publice. Ma simt datoare sa aduc hrana si iubire acelor copii care nu au parte de ele", a adaugat artista americana.


3 iunie 2013 16:03
Modifică setările cookies