• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Intalnire Putin-Porosenko, la Summitul de la Milano. Kremlin: Unii dintre participanti refuza sa inteleaga situatia reala din estul Ucrainei

Intalnire Putin-Porosenko, la Summitul de la Milano. Kremlin: Unii dintre participanti refuza sa inteleaga situatia reala din estul Ucrainei

Presedintele rus Vladimir Putin a descris intalnirea de vineri cu omologul sau ucrainean drept "pozitiva", in timp ce purtatorul de cuvant al Kremlinului a subliniat ca unii dintre participanti refuza sa inteleaga situatia reala din estul Ucrainei, relateaza Russia Today, in pagina online.

"A fost buna, a fost pozitiva", le-a spus Putin reporterilor zambind, dupa discutiile pe marginea summitului Asia-Europa din Italia, potrivit Reuters.
 
Purtatorul de cuvant al lui Putin, Dmitri Peskov, a recunoscut ca negocierile au fost "dificile", unele din cauza divergentelor dintre participanti.
 
"Participantii au discutat in detaliu despre implementarea acordurilor de la Minsk suficient de mult", a spus Peskov. "Din nefericire, unii dintre participanti au refuzat complet sa inteleaga situatia reala din sud-estul Ucrainei".
 
Presedintele rus Vladimir Putin cel ucrainean Petro Porosenko s-au intalnit vineri dimineata in apropiere de Milano. Lor li s-au alaturat cancelarul german Angela Merkel, presedintele francez Francois Hollande, premierul britanic David Cameron si presedintele Comisiei Europene Jose Manuel Barroso.
 
Intalnirea a fost gazduita de premierul italian Matteo Renzi, care a spus ca s-au inregistrat unele progrese, dar exista inca "multe divergente" pe tema crizei ucrainene.

17 octombrie 2014 12:33
Modifică setările cookies