• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Gravity si 12 Years a slave , desemnate filmele anului de Sindicatul producatorilor americani

"Gravity" si "12 Years a slave", desemnate filmele anului de Sindicatul producatorilor americani

Dramele "Gravity 3D: Misiune in spatiu/ Gravity" de Alfonso Cuarón si "12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave" de Steve McQueen au castigat, ex-aequo, trofeul pentru cel mai bun film la gala premiilor Sindicatului producatorilor americani (Producers Guild of America/ PGA). 

Cea de-a 25-a gala a premiilor decernate de Sindicatul producatorilor americani a avut loc duminica seara, la Los Angeles, informeaza indiewire.com. 

Tot la gala de duminica seara, Sindicatul producatorilor americani a desemnat "Frozen" (Walt Disney Pictures) cel mai bun lungmetraj de animatie, in timp ce "We Steal Secrets: The Story of Wikileaks" (Focus World) a primit premiul pentru cel mai bun documentar. 

Anul acesta, atat "Gravity 3D: Misiune in spatiu/ Gravity", de Alfonso Cuarón cat si "12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave", de Steve McQueen, au fost nominalizate la premiile Oscar, la categoriile "cel mai bun film" si "cea mai buna regie".  Cea de-a 86-a gala a premiilor Oscar va avea loc pe 2 martie, la Dolby Theatre din Hollywood, Los Angeles.


20 ianuarie 2014 09:56
Modifică setările cookies