• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Google si-a schimbat logo-ul. Il aniverseaza pe Ayrton Senna

Google si-a schimbat logo-ul. Il aniverseaza pe Ayrton Senna

Motorul de cautare Google marcheaza printr-un logo special cea de-a 54-a aniversare a triplului campion mondial de Formula 1 Ayrton Senna. 

Noul logo al Google prezinta un steag de start in carouri, specific pentru cursele de Formula 1, alaturi de chipul pilotului si o masina de curse - pe un fundal galben si verde - culorile drapelului brazilian. 

Pilotul brazilian de Formula 1 Ayrton Senna da Silva s-a nascut pe 21 martie 1960, in Sao Paulo, Brazilia.  Pentru multi dintre pasionatii de F1, Ayrton Senna a fost cel mai mare pilot care a concurat vreodata in campionatul mondial. Acesta a fost triplu campion mondial in acest sport in 1988, 1990 si 1991, toate titlurile fiind castigate cu McLaren si Honda.

Pilotul Alain Prost, marele sau rival, a spus despre Senna ca brazilianul conducea intotdeauna peste limita.  Decesul sau a survenit pe 1 mai 1994, in urma unui accident produs la cursa de la Imola, in cadrul Marelui Premiu al Republicii San Marino, cand Ayrton Senna a pierdut controlul asupra masinii Williams Renault in primul viraj al celui de-al saptelea tur al cursei, la o viteza de 218 km/h.


21 martie 2014 09:01
Modifică setările cookies