• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Google si-a schimbat logo-ul. E Ziua Pamantului

Google si-a schimbat logo-ul. E Ziua Pamantului

Google si-a modificat miercuri logoul, pentru a sarbatori Ziua Pamantului. Toti cei care acceseaza motorul de cautare online isi pot face un test pentru a afla ce animal ii reprezinta.

Noul doodle include un glob pamantesc care se roteste si diferite desene cu animale care se pot vedea in interiorul literelor cuvantului "Google".

In fiecare an, pe 22 aprilie se sarbatoreste Ziua Pamantului/ Earth Day, instituita in Statele Unite ale Americii intr-o perioada in care a inceput sa se vorbeasca din ce in ce mai des despre mediul inconjurator. 

Ziua Pamantului a fost proclamata de senatorul american Gaylord Nelson in anul 1970, cu scopul de a trezi interesul clasei politice fata de mediu, un subiect ignorat. 

Dupa doua decenii, in anul 1990, peste 200 milioane de persoane din 141 de tari au transformat Ziua Pamantului intr-o manifestare de amploare in istoria omenirii, prin alaturarea lor in dorinta de a milita pentru un viitor mai bun al planetei. 

In anul 2009, ONU a declarat ziua de 22 aprilie ca sarbatoare oficiala a planetei Pamant si expresie comuna a dorintei tuturor de a construi o societate stabila, pentru un viitor mai curat si mai verde. 


22 aprilie 2015 09:28
Modifică setările cookies