• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Google sarbatoreste Valentine s Day printr-un logo care ii invita pe utilizatori sa ofere ciocolata

Google sarbatoreste Valentine's Day printr-un logo care ii invita pe utilizatori sa ofere ciocolata

Motorul de cautare Google le ureaza utilizatorilor sai "La multi ani de Ziua indragostitilor", vineri, printr-un logo special, in care internautii sunt invitati sa isi prepare ciocolata preferata si sa o ambaleze intr-o cutie in forma de inima, pe care sa o distribuie apoi pe retele de socializare.

Noul logo interactiv al Google este realizat sub forma unei animatii, in care un personaj masculin ii ofera iubitei lui o inima rosie.
 
"La multi ani de Ziua indragostitilor! Creeaza ciocolata!" - este mesajul transmis de Google Romania utilizatorilor sai, vineri, de Valentine's Day.
 
Daca apasa pe inima din centrul logoului Google, utilizatorii intra intr-un joc prin intermediul caruia pot sa isi prepare ciocolata preferata, pe care o pot ambala ulterior intr-o cutie rosie in forma de inima. Cutia poate fi distribuita apoi pe retelele de socializare Google+, Facebook si Twitter.
 
Google isi schimba logoul ocazional, pentru a serba un anumit eveniment major sau o personalitate care a schimbat lumea.
 

14 februarie 2014 08:23
Modifică setările cookies