• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Google o sarbatoreste pe Audrey Hepburn, la 85 de ani de la nasterea actritei

Google o sarbatoreste pe Audrey Hepburn, la 85 de ani de la nasterea actritei

Motorul de cautare Google si-a modificat, duminica, logoul pentru a o sarbatori pe Audrey Hepburn, la implinirea a 85 de ani de la nasterea celebrei actrite.

Noul logo al Google prezinta profilul chipului actritei Audrey Hepburn, reprezentat sub forma unui desen alb-negru. De asemenea, cuvantul "Google" apare scris pe un fundal roz, in spatele chipului actritei. Pe acest fundal roz, artista, fosta ambasadoare a UNICEF, apare in mai multe scene alaturi de copii din diverse colturi ale lumii, noteaza Mediafax.
 
Actrita de origine belgiana Audrey Hepburn, nascuta pe 4 mai 1929, a fost considerata o legenda a cinematografiei mondiale si un model al elegantei. Ea a murit din cauza unui cancer, in Elvetia, pe 20 ianuarie 1993, la varsta de 63 de ani.
 
Audrey Hepburn a castigat un premiu Oscar pentru rolul din "Vacanta la Roma", in 1954, si un altul pentru actiunile ei umanitare, in 1993. In ultima perioada a vietii sale a fost cunoscuta mai ales pentru munca umanitara depusa in calitate de ambasadoare a bunavointei din partea UNICEF.
 
Imaginea ei de simbol al cinematografiei a ramas vie de-a lungul timpului. Astfel, la inceputul anului 2006, actrita a fost aleasa cea mai frumoasa femeie a tuturor timpurilor.
 
Pe de alta parte, in aprilie 2014, Audrey Hepburn a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din ultimii 50 de ani.
Stilul vestimentatiei sale continua sa fie popular in randul femeilor din toata lumea pana in zilele noastre. Rochia neagra Givenchy din filmul "Mic dejun la Tiffany", de Blake Edwards, a fost vanduta la licitatie in 2006 cu peste 462.000 de lire sterline, cel mai mare pret obtinut pentru o rochie dintr-un film.
 
Google isi schimba logoul ocazional, pentru a serba un anumit eveniment major sau o personalitate care a schimbat lumea.

4 mai 2014 10:22
Modifică setările cookies