• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Google are un nou logo. 66 de ani de la incidentul OZN de la Roswell

Google are un nou logo. 66 de ani de la incidentul OZN de la Roswell

Google si-a modificat luni logo-ul pentru a marca implinirea a 66 de ani de la incidentul OZN de la Roswell, care ar fi fost locul prabusirii unei navete extraterestre reale.

Noul logo al Google, reprezentat sub forma unui joc animat, este unul interactiv si prezinta un extraterestru care aterizeaza pe Pamant intr-un OZN. Extraterestrul poate fi directionat cu ajutorul cursorului prin ferma de la Roswell pentru a recupera partile care ii compun OZN-ul. Dupa ce recupereaza elementele componente ale OZN-ului, extraterestrul paraseste Pamantul. 

Pe 8 iulie 1947, Roswell Army Air Field, biroul de informatii publice din Roswell, a emis un comunicat de presa in care a precizat ca personalul din compania 509th Bomb Group a recuperat o farfurie zburatoare prabusita in apropiere de o ferma din Roswell, ceea ce a marit interesul presei pentru acest subiect. 

In incidentul OZN de la Roswell se presupune ca s-au recuperat resturi extraterestre, inclusiv cadavre extraterestre, de la un obiect neidentificat care s-a prabusit in apropiere de Roswell, statul New Mexico, SUA. De la sfarsitul anilor 1970, incidentul a fost subiectul unor controverse intense si al unor teorii ale conspirației cu privire la natura reala a obiectului care s-a prabusit, conform Wikipedia. 


8 iulie 2013 08:18
Modifică setările cookies