• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Gérard Depardieu va locui in Rusia, pe Strada Democratiei

Gérard Depardieu va locui in Rusia, pe Strada Democratiei

Actorul francez Gérard Depardieu, care a obtinut de curand nationalitatea rusa, va avea ca adresa de domiciliu "Strada Democratiei" din Saransk, un oras din regiunea Mordovia, a anuntat vineri agentia de presa Ria Novosti, citata de AFP.

"Asa cum o cere legea, Gérard Depardieu va fi inregistrat la o adresa de resedinta din Rusia", a declarat o sursa din cadrul autoritatilor din Mordovia, republica rusa in care se afla orasul Saransk, aflat la o distanta de 650 de kilometri de Moscova.
 
Aceeasi sursa a declarat pentru Ria Novosti ca actorul francez va fi inregistrat la adresa la care locuiesc membri ai familiei bunului sau prieten, directorul Fondului de arhive cinematografice ruse Nicolai Borodatchev, originar din acea regiune.
 
Gérard Depardieu, in varsta de 64 de ani, a primit la inceputul lunii ianuarie cetatenia rusa de la Vladimir Putin, dupa o polemica cu premierul francez Jean-Marc Ayrault, care a spus ca decizia starului francez de a parasi Franta pentru se mute in Belgia, din motive financiare, este "patetica".

22 februarie 2013 12:20
Modifică setările cookies