• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Gérard Depardieu devine imaginea unei colectii de ceasuri de lux, lansate sub sloganul Mandru ca sunt rus

Gérard Depardieu devine imaginea unei colectii de ceasuri de lux, lansate sub sloganul "Mandru ca sunt rus"

O colectie de ceasuri de lux a fost lansata de compania elvetiana Cvstos cu ajutorul actorului francez Gérard Depardieu, devenit in 2013 cetatean rus si de curand noua imagine a acestei firme, printr-o campanie care are sloganul "Mandru ca sunt rus", scrie Hollywoodreporter.com.

Gérard Depardieu, care a devenit de curand noua imagine oficiala a firmei elvetiene Cvstos, apare intr-o campanie foto pe pagina de Facebook a companiei, purtand o haina pe care este imprimat simbolul de stat al Rusiei - un vultur cu doua capete - si un ceas elvetian pe al carui cadran este imprimat un vultur auriu identic.
 
Ceasurile din seria "Eagle of Russia" sunt comercializate la preturi cuprinse intre 20.000 de dolari si 30.000 de dolari.
Intre timp, Depardieu, care a primit cetatenia rusa la inceputul anului 2013 in urma unui decret semnat de presedintele Vladimir Putin si a laudat apoi Rusia de multe ori pentru cultura ei, s-a tinut departe de luminile reflectoarelor din aceasta tara in ultimele luni.
 
Actorul a evitat orice comentariu despre tensiunile dintre Rusia si Ucraina pe tema peninsulei Crimeea, care s-a desprins recent de Ucraina si s-a unit cu Rusia. In mod intamplator, presa ucraineana a anuntat ca starul francez a cumparat un teren cu vie in apropiere de orasul Bahcisarai din Crimeea.
 
Gérard Depardieu este unul dintre cei mai cunoscuti actori francezi pe plan international si are la activ peste 100 de filme in care a jucat, inclusiv cele din seria "Asterix". Actorul a castigat numeroase premii de-a lungul prestigioasei lui cariere in cinematografie, inclusiv o nominalizare la Oscar, pentru memorabilul rol din "Cyrano de Bergerac", si un premiu Globul de Aur, pentru rolul sau din filmul "Cartea verde".

25 martie 2014 17:00
Modifică setările cookies