• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
George W. Bush a fost operat

George W. Bush a fost operat

George W. Bush a fost supus unei interventii chirurgicale la nivelul spatelui, din cauza unei probleme de disc, in urma cu mai multe luni, au declarat doua surse apropiate familiei fostului presedinte american, pentru revista National Journal.

Potrivit revistei, fostul presedinte si sotia sa, Laura, au petrecut intreaga luna ianuarie in Florida, pentru ca acesta sa poata sa se recupereze in urma interventiei chirurgicale.
 
Sursele citate afirma ca medicii lui Bush, in varsta de 66 de ani, i-au cerut sa renunte sa joace golf pana cand i se vindeca spatele, dar ca acesta a fost vazut "furitandu-se" recent intr-un club de golf din Dallas. "Are tendinta sa exagereze, dar chiar ii place golful", a declarat un prieten, citat de revista.
 
Potrivit revistei, problema de la nivelul zonei lombare a lui George W. Bush nu a fost, totusi, atat de grava, in comparatie cu pneumonia grava a tatalui sau, in perioada Craciunului.
 
Fostul presedinte George H. W. Bush, in varsta de 88 de ani, a petrecut mai multe saptamani intr-un spital, in Houston, luptand impotriva unei pneumonii si unei infectii.

12 aprilie 2013 09:51
Modifică setările cookies