• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
George Clooney si Amal Alamuddin se vor casatori la castelul din serialul Downton Abbey

George Clooney si Amal Alamuddin se vor casatori la castelul din serialul "Downton Abbey"

George Clooney si Amal Alamuddin se vor casatori in Highclere Castle, locul de filmare al serialului "Downton Abbey", de langa Londra, actorul devenind interesat de acest spatiu dupa ce l-a vizitat impreuna cu logodnica sa, informeaza contactmusic.com.

Cei doi au vizitat domeniul pe care se afla Highclere Castle saptamana trecuta, situat in apropiere de Londra, iar Amal Alamuddin, cu radacini libaneze, dar crescuta la Londra, a ramas incantata de castelul situat pe o proprietate de peste 40 de hectare.
 
Highclere Castle ar putea fi o destinatie ideala pentru nunta celor doi, anuntata pentru luna septembrie, deoarece este situat in apropiere de Londra si de aeroportul Heathrow, astfel incat atat familia din America a lui Clooney, cat si familia extinsa a lui Amal, din Liban si Dubai, se vor putea deplasa cu usurinta la nunta.
 
In prezent, castelul este locuit de al optulea lord Carnarvon si de sotia acestuia, care permit inchirierea unor parti ale acestuia pentru organizarea de nunti, la preturi care pornesc de la suma de 23.000 de lire (28.415 de euro) pe zi.
 
George Clooney si Amal Alamuddin au aparut pentru prima data impreuna in public in octombrie 2013, la Londra, potrivit revistei People. De atunci, starul hollywoodian si iubita sa au fost vazuti impreuna la New York si in vacante petrecute in Tanzania si Seychelles.
 
George Clooney, in varsta de 53 de ani, a avut numeroase relatii de-a lungul anilor. Insa el nu a dat niciodata impresia ca si-ar fi dorit sa se mai implice intr-o relatie pe termen lung, dupa divortul de actrita Talia Balsam, cu care a fost casatorit intre 1989 si 1993.
 
Amal Alamuddin este o avocata britanica specializata in drept international si drepturile omului. Ea a fost votata "cea mai sexy avocata din Londra" in 2013. Printre clientii acesteia s-a numarat si Julian Assange, fondatorul Wikileaks.

27 mai 2014 10:39
Modifică setările cookies