• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Geniul felicitat de Casa Alba. Un pusti de 10 ani tocmai a absolvit liceul

Geniul felicitat de Casa Alba. Un pusti de 10 ani tocmai a absolvit liceul

Un baiat din California, membru Mensa, a obtinut diploma de bacalaureat la varsta de 10 ani, informeaza site-ul revistei People.

Tanishq Abraham a devenit una dintre cele mai tinere persoane din lume care au absolvit liceul. Acest baiat, care locuieste in orasul Sacramento, a primit diploma de bacalaureat in cadrul unei ceremonii private, in prezenta familiei si a catorva prieteni, duminica.

El a primit, de asemenea, o scrisoare de felicitare din partea Casei Albe.

Tanishq a studiat la domiciliu si considera ca absolvirea liceului la 10 ani nu a fost o sarcina usoara, dar nici foarte dificila. 

Tanishq a fost primit in Mensa, o organizatie globala exclusivista care are ca membri persoane cu un nivel de inteligenta deosebit de ridicat, alcatuita din 2% din totalul populatiei mondiale, la varsta de patru ani.

A inceput deja sa urmeze cursuri pentru facultate si doreste sa devina om de stiinta, dar si presedintele tarii. Vrea sa faca Facultatea de medicina de la Universitatea California si sa gaseasca un leac pentru cancer. 

Mensa a fost infiintata in Marea Britanie in anul 1946, cu scopul de a reuni persoanele care au un coeficient de inteligenta ridicat. Organizatia include in prezent circa 110.000 de membri din 100 de tari.


13 iunie 2014 11:20
Modifică setările cookies