• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Gafa premierului Frantei declanseaza comentarii ironice si critice pe Twitter

Gafa premierului Frantei declanseaza comentarii ironice si critice pe Twitter

O mica revizuire a cunostintelor de geografie pare ca se impune si la nivel de prim-ministru, constata Francetvinfo.fr dupa ce premierul Frantei, Manuel Valls, care a efectuat o prima vizita in insula Reunion, a situat-o in Oceanul Pacific, in timp ce ea se afla in Oceanul Indian.

Una dintre cele doua jurnaliste care il intervievau a subliniat eroarea in intrebarea urmatoare, citandu-l si corectandu-l pe Manuel Valls: "Pentru ca La Reunion ocupa un loc major in Oceanul Indian, pentru ce nu preferati sa recrutati locuitori si de acolo ?" , transmite Agerpres.

Eroarea declansat o serie de comentarii ironice si critice pe Twitter, in special din partea filosofului Michel Onfray si a deputatei republicane Valerie Rosso-Debord.    

"Aflat la fata locului, Valls face din Reunion un loc major in Pacific. Nu poti fi bun in acelasi timp la fotbal, tenis si geografie"  - Michel Onfray.  

"Reforma colegiului sa fi corectat lacunele geografiei si istoriei cu privire la insula Reunion.  Ma indoiesc"  - Valerie Debord.

"Alunecare de teren majora in Reunion. Insula se afla in plin Pacific, potrivit expertului Valls", comenteaza alt internaut.


15 iunie 2015 12:36
Modifică setările cookies