• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
François Hollande evoca pentru prima data dupa alegeri o remaniere guvernamentala

François Hollande evoca pentru prima data dupa alegeri o remaniere guvernamentala

Presedintele francez François Hollande a evocat pentru prima data, la un an dupa ce a fost ales, o "remaniere" ministeriala, fara sa precizeze o data, aparandu-l totodata pe ministrul sau Arnaud Montebourg, care se opune achizitionarii site-ului francez Dailymotion de catre Yahoo!, relateaza AFP.

"Remanierea va veni la timpul sau", a spus el intr-un interviu acordat saptamanalului Paris Match, subliniind ca "nimeni nu este protejat in Guvern".
 
La inceputul lunii aprilie, Hollande a exclus orice schimbare in randul celor 38 de ministri, in timp ce fostul ministru al Bugetului, Jérôme Cahuzac, a marturisit ca detine un cont in Elvetia. "Este un om care a gresit. In ceea ce priveste functionarea Guvernului, nu avem, din acest punct de vedere, nicio decizie de luat", a spus el atunci.
 
"Intr-o zi vor trebui facute alegeri si ajustari. Dar am nevoie de toti", spune seful statului francez pentru saptamanalul care apare miercuri.
 
In opinia sa, "nimeni nu este protejat in Guvern", inclusiv ministrul ministrul Redresarii Productiei, Arnaud Montebourg, care se opune achizitionarii site-ului francez de difuzare video Dailymotion, filiala France Télécom, de catre portalul american Yahoo!. Presedintele francez, impreuna cu premierul Jean-Marc Ayrault, sprijina pozitia lui Montebourg.

7 mai 2013 16:54
Modifică setările cookies