• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Fragmente care ar putea apartine avionului Boeing 777 al Malaysia Airlines disparut, gasite in Golful Bengal

Fragmente care ar putea apartine avionului Boeing 777 al Malaysia Airlines disparut, gasite in Golful Bengal

O companie australiana a localizat fragmente care ar putea apartine avionului Boeing 777 al Malaysia Airlines in Golful Bengal, in largul Bangladeshului, autoritatile malaysiene verificand resturile metalice, informeaza CBS.

Guvernul Malaysiei a confirmat marti ca autoritatile analizeaza informatiile oferite de compania australiana GeoResonance.
 
Angajatii companiei au gasit fragmente care ar apartine unui avion comercial in partea de nord a Golfului Bengal, in largul coastelor statului Bangladesh, la mii de kilometri de zona din Oceanul Indian unde s-au concentrat pana acum cautarile.
 
In cursul cautarilor Cursei MH370, compania GeoResonance a cautat elemente materiale din care este construit un avion de tip Boeing 777: aluminiu, titan, cupru, otel, resturi de combustibil si alte substante. "Compania a descoperit o astfel de concentratie de elemente intr-o zona din Golful Bengal", informeaza un comunicat oficial.
 
Avionul Boeing 777 avea 239 de oameni la bord si urma sa zboare din Kuala Lumpur (Malaysia) spre Beijing (China). Pe baza unor imagini filmate prin satelit, autoritatile malaysiene au stabilit ca avionul s-a prabusit in sudul Oceanului Indian si ca nu exista supravietuitori.

29 aprilie 2014 17:44
Modifică setările cookies