• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Fostul tenismen Ilie Nastase asteapta 300 de oaspeti la petrecerea sa de nunta, sambata, in Poiana Brasov. Comaneci, Hagi si Tiriac, printre invitati

Fostul tenismen Ilie Nastase asteapta 300 de oaspeti la petrecerea sa de nunta, sambata, in Poiana Brasov. Comaneci, Hagi si Tiriac, printre invitati

Fostul tenisman Ilie Nastase si sotia lui, Brigitte Sfat, vor face, sambata seara, petrecerea de nunta la un hotel de cinci stele din Poiana Brasov, desi nu se vor casatori religios, printre invitati numarandu-se Nadia Comaneci si Ion Tiriac, potrivit Mediafax.

La petrecerea, care va avea loc la un hotel de lux din statiunea Poiana Brasov, sunt asteptati peste 300 de invitati, printre care Gheorghe Hagi, Nadia Comaneci si Ion Tiriac.
 
De asemenea, la eveniment vor fi prezenti copiii lui Ilie Nastase din cele trei casatorii anterioare.
 
Fostul tenisman l-a invitat la petrecerea de nunta si pe printul Albert de Monaco, insa acesta nu va fi prezent la Poiana Brasov.
 
Ilie Nastase si Brigitte Sfat au anuntat ca nu se vor cununa religios, ci vor organiza doar petrecerea de nunta.
Atmosfera va fi intretinuta de Loredana, DJ Project si cantareata de muzica populara Adriana Antoni.
 
Ilie Nastase si Brigitte Sfat s-au casatorit civil, in 17 iunie, la Timisoara, cununia fiind oficiata de primarul municipiului, Nicolae Robu, iar nasi au fost doi oameni de afaceri din Sibiu. La eveniment au fost invitate aproximativ 20 de persoane, rude si cativa prieteni ai cuplului.
 
Cei doi formeaza un cuplu din 2010. Amandoi au mai fost casatoriti anterior. Ilie Nastase are cinci copii din casniciile anterioare, iar Brigitte Sfat, doi copii.

9 noiembrie 2013 14:08
Modifică setările cookies