• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Fosta iubita a copilotului Germanwings spune ca acesta planuia ceva ce va fi in memoria tuturor si avea cosmaruri ca se prabuseste cu avionul

Fosta iubita a copilotului Germanwings spune ca acesta planuia "ceva ce va fi in memoria tuturor" si avea cosmaruri ca se prabuseste cu avionul

Copilotul zborului Germanwings 4U9525, Andreas Lubitz, i-a spus fostei sale prietene ca planuieste ceva atat de atroce incat numele lui va fi cunoscut de toata lumea, iar femeia a povestit ca tanarul se trezea uneori noaptea urland "ne prabusim!"

Fosta iubita a lui Andreas Lubitz a declarat pentru o publicatie germana ca barbatul i-ar fi spus anul trecut, pe un ton amenintator: "intr-o zi voi face ceva ce va schimba tot sistemul si atunci toti imi vor sti numele si si-l vor aminti", informeaza dailymail.co.uk, citat de Mediafax.
 
Cand a aflat de prabusirea de marti a zborului Germanwings 4U9525, femeia si-a amintit de profetia amenintatoare a lui Lubitz. "Nu am stiut ce vrea sa spuna, dar acum am inteles", a declarat fosta iubita a copilotului pentru ziarul german Bild.
 
Problemele personale si comportamentul ciudat erau atat de grave, incat femeii i s-a facut frica si a decis sa se desparta de Andreas Lubitz. "Cand am aflat despre prabusirea avionului, in minte au inceput sa mi se deruleze cuvintele pe care mi le spusese", a spus femeia.
 
Copilotul si femeia au avut o relatie timp de sapte ani si au locuit impreuna intr-un apartament la periferia orasului Dusseldorf. Unele relatari de presa vorbesc despre faptul ca cei doi ar fi fost logoditi si ar fi existat planuri pentru a se casatori in 2016.
 
Informatiile referitoare la o posibila planuire indelungata a prabusirii deliberate a avionului Airbus A320 dau greutate relatarilor referitoare la faptul ca Lubitz a ascuns afectiunile medicale de care suferea si care l-ar fi facut inapt de zbor, comenteaza dailymail.co.uk.
 
Vineri, anchetatorii germani au anuntat ca barbatul ar fi trebuit sa fie in concediu medical in ziua prabusirii avionului. Scutiri medicale au fost descoperite la domiciliul lui Lubitz, inclusiv una pentru ziua accidentului, iar spitalul universitar din Dusseldorf a confirmat ca Lubitz a fost pacient al institutiei medicale in ultimele doua luni, dar nu a dat publicitatii date despre motivele internarii.

28 martie 2015 10:32
Modifică setările cookies