• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Forbes: P. Diddy, pe primul loc in topul celor mai bogati rapperi

Forbes: P. Diddy, pe primul loc in topul celor mai bogati rapperi

Cantaretul american P. Diddy ocupa pentru al treilea an consecutiv primul loc in topul celor mai bogati rapperi, intocmit de editorii revistei Forbes, relateaza contactmusic.com, preluat de Mediafax.

P. Diddy are o avere estimata la 580 de milioane de dolari, depasindu-l inca o data pe Jay-Z, care ocupa locul al doilea, cu o avere de 475 milioane de dolari.
 
Cea mai mare parte a averii rapperului P. Diddy provine din contracte care nu au legatura cu industria muzicala, precum cel cu brandul de votca Ciroc.
 
In schimb, averea rapperului Jay-Z este alcatuita in principal din suma de 204 milioane de dolari adusa de vanzarea liniei sale vestimentare Rocawear si de contractul semnat cu Live Nation, in valoare de 150 milioane de dolari.
 
Dr. Dre se afla pe locul al treilea, cu o avere de 350 milioane de dolari, la care a contribuit si linia sa de casti audio profesioniste "Beats by Dr. Dre". Topul 5 al celor mai bogati rapperi din lume este completat, ca si anul trecut, de Bryan "Birdman" Williams si 50 Cent.

29 martie 2013 15:40
Modifică setările cookies