• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Fiul presedintelui CJ Cluj Horia Uioreanu, arestat preventiv pentru trafic de droguri

Fiul presedintelui CJ Cluj Horia Uioreanu, arestat preventiv pentru trafic de droguri

Alexandru Uioreanu, fiul presedintelui Consiliului Judetean Cluj Horea Uioreanu, retinut pentru 24 de ore de procurorii DIICOT, fiind acuzat de trafic de droguri, a fost arestat preventiv, joi seara, pentru 19 zile, de judecatorii Tribunalului Cluj.

Alaturi de Alexandru Uioreanu, au mai fost arestate preventiv pentru 29 de zile doua persoane cercetate in acelasi dosar, scrie Mediafax.
 
Cei trei au fost audiati timp de peste patru ore de catre judecatorii Tribunalului Cluj, iar dupa pronuntarea deciziei avocatii acestora au atacat decizia cu recurs, care va fi judecat de Curtea de Apel Cluj.
                                                                                                 
Alexandru Uioreanu, ridicat de anchetatori miercuri seara, a fost acuzat de trafic de droguri, fiind retinut pentru 24 de ore de catre procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) - Structura Teritoriala Cluj, potrivit unor surse judiciare.
 
Conform surselor judiciare citate, fiul lui Horea Uioreanu este suspectat ca ar fi vandut hasis in unitati de invatamant.
 
Alexandru Uioreanu, care este elev in clasa a XI-a la Liceul de Coregrafie si Arta Dramatica, are situatia neincheiata la cinci materii din cauza absentelor, afirma conducerea liceului.

21 decembrie 2012 08:32
Modifică setările cookies