• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Firma care administra clubul Colectiv si cea de artificii, urmarite penal

Firma care administra clubul Colectiv si cea de artificii, urmarite penal

Procurorii Parchetului General au dispus inceperea urmaririi penale fata de SC Club Colectiv SRL, firma care administra clubul Colectiv, si Golden Ideas Fireworks Artists SRL, responsabila cu efectele pirotehnice, pentru savarsirea infractiunilor de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa cu victime multiple. 

Daniela Nita, administrator si actionar majoritar al firmei Golden Ideas Fireworks Artists SRL, a fost chemata miercuri la sediul Parchetului General, unde procurorii au anuntat-o ca pe numele ei s-a dispus extinderea urmaririi penale pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, privind toate victimele.  

De asemenea, fata de Viorel Zaharia, pirotehnist la firma Golden Ideas Fireworks Artists SRL, s-a dispus extinderea urmaririi penale pentru ucidere din culpa privind victimele decedate dupa data de 2 noiembrie 2015.  

In acelasi dosar, procurorii au schimbat incadrarea juridica in cazul patronilor de la clubul Colectiv - Paul Gancea, George Anastasescu si Costin Mincu - din infractiunea de vatamare corporala din culpa in infractiunea de ucidere din culpa ca urmare a deceselor intervenite dupa data de 2 noiembrie 2015.

Pana in prezent, bilantul deceselor in urma incendiului de la clubul Colectiv se ridica la 60 de persoane. 


25 noiembrie 2015 17:27
Modifică setările cookies