• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Filmul Hobbitul: O calatorie neasteptata va fi lansat pe Blu-ray 3D, Blu-ray si DVD

Filmul "Hobbitul: O calatorie neasteptata" va fi lansat pe Blu-ray 3D, Blu-ray si DVD

Filmul "Hobbitul: O calatorie neasteptata" va fi lansat in Romania pe Blu-ray 3D, Blu-ray si DVD si va fi disponibil in acest format incepand de luni, informeaza Pro Video.

Primul episod al noii serii bazate pe capodoperele scriitorului J. R. R. Tolkien, filmul "Hobbitul: O calatorie neasteptata" a avut trei nominalizari la premiile Oscar de anul acesta.
 
O productie fenomenala, cu rezultate spectaculoase de box-office, aventura fantastica din "Hobbitul: O calatorie neasteptata" preceda povestea curajosilor eroi din trilogia de succes "Stapanul Inelelor" si dezvaluie secretele din misterioasa lume a Pamantului de Mijloc. Actorul Ian McKellen reia rolul marelui vrajitor Gandalf, alaturi de o distributie noua, formata din actori talentati, ca Martin Freeman, Richard Armitage, Ken Stott si Graham McTavish.
 
Editiile pe Blu-ray 3D, Blu-ray si DVD ale filmului contin in exclusivitate 10 minidocumentare despre productie - povestea din spatele camerelor de filmat relatata de regizor, procesul creativ al filmului, o plimbare prin diverse spatii de filmare, dar si multe altele.
 
Regizat de Peter Jackson, filmul "Hobbitul: O calatorie neasteptata" este distribuit in exclusivitate de Pro Video in format Blu-ray 3D, Blu-ray si DVD, incepand cu 8 aprilie, si poate fi achizitionat din toate centrele comerciale si magazinele de specialitate la preturi recomandate de 149,90 de lei, 79,90 de lei, respectiv 52,90 de lei.

8 aprilie 2013 11:19
Modifică setările cookies