• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Filmul fantasy Thor: Intunericul , incasari record de peste 86 mil. dolari, in primul weekend de la lansare

Filmul fantasy "Thor: Intunericul", incasari record de peste 86 mil. dolari, in primul weekend de la lansare

Filmul "Thor: Intunericul", cu Chris Hemsworth si Natalie Portman in rolurile principale, se situeaza pe primul loc in box-office-ul din Statele Unite, in primul sau weekend de proiectii, cu incasari de 86,1 milioane de dolari.

Potrivit cifrelor provizorii publicate duminica de boxofficemojo.com, filmul "Thor: Intunericul", in regia lui Alan Taylor ("Urzeala tronurilor", 2011), este continuarea filmului "Thor" din 2011, care prezinta aventurile fiului regelui Odin, inspirate din revistele de benzi desenate din seria Marvel Comics. Dupa evenimentele din "Thor", zeul lupta pentru a reinstaura ordinea in cosmos, insa o straveche rasa, in frunte cu razbunatorul Malekith, se intoarce pentru a trimite Universul inapoi in intuneric.
 
Comedia cu farse "Jackass Presents: Bad Grandpa", cu Johnny Knoxville si Jackson Nicoll, despre un bunic de 86 de ani, care porneste intr-o calatorie trasnita prin America alaturi de nepotul sau de opt ani, Billy, se mentine pe locul al doilea, cu incasari de 11,3 milioane de dolari.
 
Filmul de animatie "Pasari libere/ Free Birds" a urcat o pozitie in box office-ul nord-american, si ocupa locul al treilea, cu incasari de 11,1 milioane de dolari. Aceasta comedie povesteste peripetiile a doi curcani din medii diferite, care incearca sa schimbe cursul istoriei, cu scopul de a scoate curcanul de pe mesele americanilor din Ziua Recunostintei.
 
Comedia "Last Vegas", cu Robert De Niro, Michael Douglas, Morgan Freeman si Kevin Kline, in rolul unor sexagenari care merg la Las Vegas pentru a organiza o petrecere a burlacilor, coboara de pe locul al treilea pe locul al patrulea, cu incasari de 11,1 milioane de dolari.

11 noiembrie 2013 11:43
Modifică setările cookies