• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Filme de Oscar, la Biblioteca Nationala a Romaniei

Filme de Oscar, la Biblioteca Nationala a Romaniei

Filme americane nominalizate sau premiate de Academia Americana de Film vor fi prezentate in cadrul programului "Filmul de dupa-amiaza", desfasurat in perioada 23 iulie - 27 septembrie, la American Corner Bucuresti, situat la Biblioteca Nationala a Romaniei, informeaza Ambasada SUA la Bucuresti.

Filmele vor fi difuzate in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 14:00, in perioada iulie-septembrie, cu exceptia perioadei 15-30 august, cand Biblioteca Nationala a Romaniei este inchisa pentru igienizare.
 
Spectatorii vor putea vedea filme americane nominalizate sau premiate de Academia Americana de Film, cu actori indragiti si recunoscuti pe plan mondial, in roluri care le-au adus nominalizarea sau premierea din partea aceleiasi Academii Americane de Film. Filmele sunt subtitrate in limba engleza.
 
Printre filmele difuzate se numara: "One Flew Over the Cuckoo’s Nest" (cu Jack Nicholson in rol principal), "Forrest Gump (cu Tom Hanks), "The Shawshank Redemption" (cu Tim Robbins si Morgan Freeman), "Erin Brockovich" (cu Julia Roberts) si "A Beautiful Mind" (cu Russell Crowe).
 
American Corner Bucuresti este situat la Biblioteca Nationala a Romaniei (Bulevardul Unirii, numarul 22, Bucuresti), in corpul E, etajul 1, sala E 01-03. Programul filmelor lunii in curs va fi actualizat pe website-ul Bibliotecii Nationale a Romaniei (www.bibnat.ro) si va fi afisat la avizierele sale.

23 iulie 2013 18:03
Modifică setările cookies