• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Fiica lui Michael Jackson, Paris, a incercat sa se sinucida

Fiica lui Michael Jackson, Paris, a incercat sa se sinucida

Paris Jackson, fiica starului Michael Jackson, a fost transportata de urgenta la spital dupa o posibila tentativa de sinucidere, relateaza site-ul TMZ.

Serviciile de ambulanta din Los Angeles au fost solicitate de urgenta, miercuri dimineata, la resedinta familiei Jackson din Calabasas. Surse medicale au declarat ca ar putea fi vorba de o "supradoza" si ca pacientul a fost transportat la spital.
 
Insa bunica adolescentei de 15 ani, Katherine Jackson, a confirmat prin intermediul avocatului familiei ca este vorba de o tentativa de sinucidere. "A suferit mult dupa pierderea tatalui ei. Dar nu stim exact ce a facut-o sa recurga acum la acest gest", a precizat avocatul.
 
Mama adolescentei, Debbie Rowe, a confirmat ca fiica ei a incercat sa se sinucida, explicand ca tanara "a trecut prin multe in ultima perioada".
 
Cu cateva ore inaintea incidentului, Paris Jackson a scris pe Twitter: "Ieri, toate problemele mele pareau sa fie atat de departe, acum se pare ca au revenit si vor ramane. Ma intreb de ce lacrimile sunt sarate".
 
Michael Jackson, decedat pe 25 iunie 2009, are trei copii - Prince, Paris si Blanket. Cei trei adolescenti si bunica lor, Katherine Jackson, au dat in judecata compania AEG Live acuzand-o de responsabilitate pentru decesul starului Michael Jackson din cauza unei supradoze. Paris si Prince ar urma sa depuna marturii in acest proces la sfarsitul lunii iunie.

6 iunie 2013 09:48
Modifică setările cookies