• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Festivalul Bucurestii lui Caragiale va avea loc intre 1 iulie si 15 septembrie

Festivalul "Bucurestii lui Caragiale" va avea loc intre 1 iulie si 15 septembrie

Cea de-a doua editie a Festivalului "Bucurestii lui Caragiale" va avea loc in perioada 1 iulie - 15 septembrie si va include spectacole de teatru de comedie, clasic si modern, musical, precum si muzica de diverse genuri.

Organizatorii evenimentului sunt Primaria Municipiului Bucuresti, prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic, in colaborare cu Teatrul Evreiesc de Stat, Teatrul Tandarica, Teatrul de Comedie, Teatrul Metropolis, Teatrul Masca, Teatrul Nottara, Universitatea Nationala de Teatru si Film si Universitatea Hyperion.
 
Ca si anul trecut, in fiecare zi, in Centrul Vechi, in Parcul Lumea Copiilor si la restaurantul La Conu' Iancu de la Hala Traian vor avea loc spectacole de teatru de comedie, clasic si modern, teatru de revista, music-hall si stand-up comedy, precum si de varietati muzicale de toate genurile, de la fanfara de cartier si muzica Mariei Tanase pana la opereta si muzica clasica.
 
Deschiderea oficiala a evenimentului va avea loc luni, la orele 19.30, pe scena din Centrul Istoric (intersectia str. Franceza cu strada Postei, in spatele Muzeului National de Istorie a Romaniei).
 
Programul de luni va include, in Centrul Vechi, un alai de actori, papusi vivante, fanfare si costume (de la 19.25 la 19.30), o conferinta de presa si un spectacol inaugural al Teatrului Masca (de la ora 20.00). De asemenea, de la 21.30 va avea loc un spectacol inaugural al Trupei Union la Hala Traian.
 
Accesul este gratuit pe tot parcursul festivalului. Programul complet poate fi accesat pe www.festivalcaragiale.ro.

29 iunie 2013 12:07
Modifică setările cookies