• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Facturile de energie electrica emise de Enel nu mai pot fi platite la Posta Romana

Facturile de energie electrica emise de Enel nu mai pot fi platite la Posta Romana

Facturile de energie electrica emise de Enel Energie si Enel Muntenia nu mai pot fi platite in numerar la Posta Romana, incepand de marti, 20 septembrie, ca urmare a deciziei unilaterale a Postei de a nu mai prelungi contractul existent, se arata intr-un comunicat al Enel.

"In perioada urmatoare, vom continua discutiile cu Posta Romana, pentru a stabili o metoda alternativa convenabila de plata pentru clientii nostri", au adaugat reprezentantii furnizorului de energie.

Acestia mai spun ca, pentru a-si plati factura de energie electrica, clientii Enel Energie si Enel Energie Muntenia au la dispozitie numeroase canale alternative de plata, gratuit, precum plata in numerar prin intermediul mai multor parteneri bancari, ATM-uri si o retea extinsa de terminale de plata (precum Pay Point, Payzone etc); prin debit direct, plata online sau transfer bancar. In plus, clientii isi pot plati factura din contul lor MyEnel sau din aplicatia pentru telefonul mobil.

Prezenta pe piata din Romania din 2005, compania italiana Enel a achizitionat fostele filiale Electrica Muntenia Sud, Banat si Dobrogea. Enel are peste 3.100 de angajati in Romania si ofera servicii unui numar de 2,7 milioane de clienti, acoperind aproape o treime din piata locala de distributie.


20 septembrie 2016 11:04
Modifică setările cookies