• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Expozitia The Human Body se prelungeste pana pe 4 august. Peste 62.000 de romani au vizitat-o pana in prezent

Expozitia "The Human Body" se prelungeste pana pe 4 august. Peste 62.000 de romani au vizitat-o pana in prezent

Expozitia "The Human Body" se prelungeste pana pe 4 august inclusiv, dupa ce peste 62.000 de romani au vizitat-o pana in prezent la Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" din Bucuresti, au anuntat organizatorii.

Biletele sunt in continuare disponibile in reteaua Eventim, iar programul de vizitare ramane neschimbat, zilnic, de marti pana duminica inclusiv, intre orele 10.00 - 20.00.
 
Atat Muzeul Olteniei (Craiova), Muzeul Judetean de Stiinta din Ploiesti, cat si Universitatea de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu" din Cluj au solicitat prelungirea expozitiei in spatiile proprii. Dimensiunile acestor spatii sunt, din pacate, insuficiente pentru amploarea expozitiei.
 
Din datele organizatorilor, cel mai tanar vizitator al expozitiei este un copil de 2 ani, iar cel mai in varsta are 85 de ani. Aproape 400 de scoli, atat din invatamantul privat, cat si din cel de stat, cu predare in limba romana sau in alte limbi, si-au adus elevii, in grupuri organizate, sa vada expozitia, de la deschiderea sa si pana in prezent.
 
Conform datelor oferite de reteaua Eventim din intreaga tara, peste 62.000 de romani au trecut pragul expozitiei pana in prezent; dintre ei, peste 8.000 fiind elevi cu varstele intre 7 si 18 ani.
 
Expozitia "The Human Body" include include peste 200 de exponate - corpuri umane reale (integrale sau sectiuni), care, prin disectiile la nivelul organelor si tesuturilor, ofera o perspectiva unica, tridimensionala, fidela asupra a ceea ce se afla sub piele, asupra miracolului corpului omenesc si a modului in care acesta functioneaza.
 
Expozitia "The Human Body" a fost deschisa la Muzeul Antipa pe 22 martie. Biletele pentru aceasta expozitie au preturi cuprinse intre 32 si 60 de lei/ persoana si, respectiv, 85 si 135 de lei/ grup. Totodata, grupurile de peste 10 copii vor avea acces la expozitie in baza unui tichet in valoare de 30 de lei/ persoana. Copiii cu varste mai mici de 7 ani beneficiaza de acces gratuit.
 
Tichetele pot fi cumparate online, de pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim - magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti.

25 iunie 2013 15:26
Modifică setările cookies