• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Explozii la o conducta de titei, in Bacau. Mai multe case au fost afectate

Explozii la o conducta de titei, in Bacau. Mai multe case au fost afectate

Mai multe explozii s-au produs, vineri, la o conducta de titei din comuna bacauana Urechesti, reprezentantii ISU spunand ca deflagratiile au avut loc in trei sate, in timpul unor lucrari la conducta, si au fost afectate 11 case, fara a fi inregistrate victime.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bacau, Andrei Grecu, a declarat ca exploziile au avut loc in timpul unor lucrari de pompare a presiunii pe o conducta magistrala de titei, informeaza Mediafax.
 
Potrivit acestuia, conducta subterana de titei a cedat in mai multe zone si au avut loc mai multe explozii, simultan, pe teritoriul a trei sate din comuna Urechesti - Slobozia, Cornitel si Urechesti. Reprezentantul ISU a precizat ca in urma exploziei nu s-au inregistrat victime.
 
La randul sau, viceprimarul comunei Urechesti, Vasile Dumbraveanu, a declarat ca in urma exploziei au fost afectate 11 case, una dintre ele fiind avariata in proportie de 50 - 60 la suta.
 
Viceprimarul a spus ca in prezent se asteapta sosirea unei comisii de la Bacau, care sa faca o evaluare a pagubelor produse in urma exploziei, urmand ca proprietarii locuintelor sa fie despagubiti de catre firma careia ii apartine conducta.
 
Conform sursei citate, la ora actuala nu mai exista pericol de explozie, conducta fiind distrusa in totalitate.

8 noiembrie 2013 16:45
Modifică setările cookies