• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Emeli Sande, Ben Howard, Adele si Coldplay, printre castigatori la gala BRIT Awards 2013

Emeli Sande, Ben Howard, Adele si Coldplay, printre castigatori la gala BRIT Awards 2013

Cantareata scotiana Emeli Sande a fost marea invingatoare la gala BRIT Awards 2013, care a avut loc miercuri seara, la O2 Arena din Londra, unde s-a impus la categoria "cel mai bun album", cu materialul discografic "Our Version of Events", informeaza Reuters.

Artista in varsta de 25 de ani, a carei popularitate a crescut considerabil dupa ce a cantat atat la ceremonia de deschidere, cat si la aceea de inchidere a Jocurilor Olimpice de la Londra, a obtinut si trofeul pentru cea mai buna cantareata britanica, la o gala BRIT Awards, caracterizata prin putine surprize.
 
Un alt castigator multiplu a fost cantaretul si compozitorul Ben Howard, care a castigat doua dintre statuetele britanice - al caror design a fost realizat in acest an de celebrul artist Damien Hirst -, impunandu-se la categoriile "cel mai bun artist britanic debutant" si "cel mai bun cantaret britanic solo".
 
Printre ceilalti castigatori ai galei s-a aflat si Frank Ocean, un star american al muzicii R&B, care i-a invins pe Bruce Springsteen si pe Jack White pentru a se impune la categoria "cel mai bun cantaret international".
 
Rockerii de la Muse au deschis gala din acest an cu o interpretare electrizanta a piesei "Supremacy", completata de focuri de artificii si o minunata orchestra.
 
Adele si-a completat panoplia de trofee cu inca un premiu pretios, obtinut miercuri seara pentru tema muzicala a noului film din seria "James Bond", intitulata "Skyfall".
 
Cantareata americana Lana Del Rey a obtinut trofeul categoriei "cea mai buna interpreta internationala", iar Coldplay a invins celebra formatie The Rolling Stones, la categoria "cea mai buna trupa live".

21 februarie 2013 10:28
Modifică setările cookies