• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Elena Udrea intra in Partidul Miscarea Populara

Elena Udrea intra in Partidul Miscarea Populara

UPDATE: Intrarea Elenei Udrea in Partidul Miscarea Populara a fost anuntata oficial, joi, presedintele PMP, Eugen Tomac, spunand ca aceasta este "unul dintre cei mai puternici oameni politici din zilele noastre".

"La o zi dupa ce ne-am inregistrat oficial, dupa un parcurs destul de lung, fortele de dreapta dau un semnal destul de clar ca proiectul politic care poarta aceste stindard, promovat de presedintele Traian Basescu, prinde radacini", a spus Tomac la inceputul conferintei de presa sustinute impreuna cu Elena Udrea.
 
Surse politice au declarat anterior agentiei Mediafax ca Elena Udrea, care a instiintat joi conducerea PDL ca demisioneaza din partid, va merge la Partidul Miscarea Populara. Surse democrat-liberale declarasera ca deputatul Elena Udrea i-a transmis telefonic secretarului general al PDL, Gheorghe Flutur, ca a demisionat din partid.
 
Surse politice declarau luni, pentru aceeasi agentie, ca mai multi consilieri de la Cotroceni printre care Adrian Radulescu si Gabriel Berca ar putea sa demisioneze pentru a se inscrie in Partidul Miscarea Populara.
 
Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, decretele si deciziile de eliberare din functie pentru consilierii prezidentiali Sebastian Lazaroiu, Daniel Funeriu, Virgil Paunescu, Adrian Radulescu si Gabriel Berca, si pentru consilierii de stat Maria Bitang, Raluca Boboc si Daniel Moldoveanu.
 
Fostul consilier prezidential Daniel Funeriu a scris, marti, pe pagina de Facebook, ca se inscrie in Partidul Miscarea Populara pentru a-l creste si a-l face puternic si ca va cere increderea colegilor pentru a reprezenta PMP in Parlamentul European.
 
Partidul Miscarea Populara va fi inscris in Registrul partidelor politice, in urma deciziei definitive data miercuri de judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti, liderul formatiunii, Eugen Tomac, declarand ca "29 ianuarie 2014 va ramane in istorie ca data de nastere a PMP".

30 ianuarie 2014 19:00
Modifică setările cookies