• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Elena Basescu a nascut, sambata noapte, o fetita. Presedintele: Am primit nobilul titlu de bunic

Elena Basescu a nascut, sambata noapte, o fetita. Presedintele: “Am primit nobilul titlu de bunic”

UPDATE: Fiica presedintelui Elena Basescu a nascut, in noaptea de sambata spre duminica, o fetita, la Spitalul Universitar de Urgenta din Capitala. In prezent atat mama, cat si copilul sunt in stare buna, potrivit unor surse medicale citate de Stirileprotv.ro. Presedintele Traian Basescu a mers astazi sa-si viziteze nepoata, iar la iesirea din clinica, a declarat ca este bucuros ca a primit "nobilul titlu de bunic".

Presedintele a spus ca este bucuros, impreuna cu sotia sa, Maria, si cu cealalta fiica, Ioana. Potrivit sefului statului, nasterea a fost prematura, copilul fiind asteptat peste trei saptamani, dar doctorii au decis ca este mai bine ca operatia sa aiba loc la acest moment.
 
"Am primit nobilul titlu de bunic", a spus Traian Basescu, precizand ca fiica sa, Elena, si sotul acesteia, Bogdan, vor alege numele copilului.
 
Presedintele a vizitat-o, duminica, pe fiica sa, Elena, la Spitalul Universitar, dupa ce aceasta a nascut o fetita. Basescu a stat la spital, impreuna cu sotia si cu cealalta fiica, Elena, in jur de o ora.
 
Elena Basescu a nascut, la ora 3.30, prin cezariana, o fetita in greutate de 2.715 grame si 47 de centimetri, la Spitalul Universitar din Capitala, potrivit unui comunicat al unitatii medicale. Primul copil al Elenei Basescu si, in acelasi timp, primul nepot al presedintelui, a venit pe lume in ziua in care mama implineste un an de la casatorie.

1 septembrie 2013 12:55
Modifică setările cookies