• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Elena Basescu s-a inscris in PMP, dar anunta ca nu va mai candida la europarlamentare

Elena Basescu s-a inscris in PMP, dar anunta ca nu va mai candida la europarlamentare

Elena Basescu a intrat in PMP, a anuntat, luni, presedintele formatiunii, Eugen Tomac, intr-o conferinta de presa sustinuta alaturi de Elena Udrea si de fiica presedintelui, care a anuntat ca nu va candida la europarlamentare.

Eugen Tomac a declarat ca Elena Basescu s-a alaturat celor din PMP.
 
La randul ei, Elena Basescu a spus ca a strans "cu usurinta" cele 100.000 de semnaturi necesare pentru a candida ca independent la europarlamentare, dar a precizat ca nu va candida.
 
"Desi am numarul de semnaturi, nu voi candida, pentru ca nu doresc sa iau unul, doua sau trei procente din scorul PMP. Doresc ca acest proiect lansat de tatal meu sa reuseasca sa dea, in 2016, premierul", a spus Elena Basescu.
 
"Pozitionarea mea pe un loc eligibil m-ar dezonora", a spus Elena Basescu, precizand ca ar fi doar un "troc imoral", ea referindu-se la faptul ca PMP ii rezervase locul 2 pe lista de candidati la PE.
 
"Imi exprim speranta ca toti cei care mi-au oferit semnaturile sa dea voturile PMP si nu altor partide, mai ales PDL care pe pozitii eligibile are persoane care au trecut mult de varsta pensionarii", a mai spus Elena Basescu.

24 martie 2014 16:16
Modifică setările cookies