• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Editia online a Washington Post, disponibila doar contra cost

Editia online a Washington Post, disponibila doar contra cost

Cotidianul american Washington Post a anuntat ca editia sa online va fi disponibila cititorilor exclusiv contra cost, abonamentele lunare costand intre 9,99 de dolari si 14,99 de dolari, informeaza AFP.

Washington Post, unul dintre putinele cotidiene mari americane care permiteau accesul online gratuit, se confrunta cu serioase dificultati financiare.
 
De acum inainte, cititorii pot consulta gratuit, lunar, aproximativ 20 de articole sau alte continuturi, dupa care li se propune un abonament.
 
Anuntul privind introducerea abonamentelor pentru site-ul Washington Post a fost facut miercuri. Directorul publicatiei, Katharine Weymouth, spune ca in abonament este inclus accesul nelimitat atat la cele mai bune articole, cat si la continuturile multimedia si interactive.
 
Profiturile grupului de media american Washington Post au scazut cu 85% in primul trimestru al anului comparativ cu perioada similara a anului trecut, dupa diminuarea vanzarilor si a incasarilor din publicitate. Tirajul a scazut si el, cu 7,2% in ultimul an, la 457.100 de exemplare zilnic si 659.500 pentru editia de duminica (-7,7%).

6 iunie 2013 12:02
Modifică setările cookies