• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Ducesa Kate, desemnata cea mai eleganta personalitate din Marea Britanie

Ducesa Kate, desemnata cea mai eleganta personalitate din Marea Britanie

Ducesa Catherine de Cambridge a fost aleasa cea mai eleganta personalitate feminina din Marea Britanie, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat recent, informeaza dailymail.co.uk.

Intoarsa recent dintr-un turneu oficial de trei saptamani in Noua Zeelanda si Australia, ducesa Catherine a ocupat primul loc in top, cu 21% dintre voturi, surclasand-o de departe pe top-modelul Kate Moss, care, cu 4% dintre voturi, a reusit sa ocupe abia locul al optulea.
 
Pe locul al doilea in top se situeaza vedeta de televiziune Holly Willoughby (13%), iar locul al treilea este ocupat de cantareata Cheryl Cole (9%).
 
Topul cinci este completat de actrita Emma Watson (cu 5% dintre voturi) si de actrita Michelle Keegan (cu 4%).
 
Se pare ca eleganta ducesei de Cambridge s-ar datora in mare parte sfaturilor reginei Elizabeth a II-a, care i-ar fi recomandat sa poarte fuste si rochii a caror lungime se opreste la genunchi si sa adopte un stil mai sofisticat.
 
Tendinta fustelor pana la genunchi s-a extins, de altfel, dincolo de familia regala, o treime dintre femeile britanice (33%) declarand ca doresc sa investeasca in piese vestimentare de acest tip.
 
In plus, aproape trei sferturi dintre barbati (72%) considera ca o fusta lunga pana la genunchi este eleganta, afirmand ca isi doresc ca partenerele lor sa poarte acest obiect vestimentar.
 
Cu toate acestea, aproape doua treimi dintre barbati (64%) au recunoscut ca atentia le este atrasa mai usor de femeile care poarta fuste scurte.
 
In varsta de 32 de ani, Kate Middleton a devenit ducesa de Cambridge in urma casatoriei sale cu printul William al Marii Britanii, care a avut loc in aprilie 2011.

29 aprilie 2014 15:23
Modifică setările cookies