• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Dubai: Un indian care a scapat dintr-un accident de avion, saptamana trecuta, a castigat un milion de dolari la loterie

Dubai: Un indian care a scapat dintr-un accident de avion, saptamana trecuta, a castigat un milion de dolari la loterie

Un indian care lucreaza de 37 de ani in Dubai si care a scapat recent dintr-un accident de avion, a castigat un milion de dolari la loterie, a informat presa locala.

Mohammad Basheer Abdul Khadar figureaza printre cele 300 de persoane evacuate dintr-un avion al Emiratelor Arabe Unite, care a luat foc la 3 august in timpul aterizarii la Dubai. Un pompier a murit in timpul operatiunilor de salvare.

In varsta de 61 de ani acest resortisant indian lucreaza la un concesionar auto si urma sa iasa la pensie in decembrie dar compania i-a prelungit inca un an contractul, potrivit ziarului Khaleej Times.

Indianul a aflat ca a castigat un milion de dolari (aproximativ 900.000 de euro) la o saptamana dupa ce scapat teafar din accidentul de avion. Sotia sa si cei doi copii, dintre care unul este paralizat, traiesc in India in statul meridional Kerala, noteaza ziarul Khaleej Times.

"Duc o viata simpla si ma apropii de pensie (...) Bunul Dumnezeu mi-a dat o noua viata supravietuind accidentului de avion, iar acesti bani sunt o binecuvantare pentru a putea sa-mi continui viata si sa fac fapte bune", a declarat el ziarului.

"Cu acesti bani voi ajuta copiii defavorizati din Kerala, care au nevoie de ajutor financiar sau medical", a spus el. "Am fost sarac si stiu ce inseamna", a subliniat Mohammad Basheer Abdul Khadar.


11 august 2016 09:29
Modifică setările cookies